Totta se on :) ostin elämäni ensimmäisen oman neljällä pyörällä kulkevan menopelin. Maksoin hulppeet 3000 dollaria eli about 1890 euroa mikä oli aika hyvin tingitty vm. -89 toyota hiacesta kaikkine lisävarusteineen (sänky, retkikeittovälineet, kartat, leirintäalueoppaat, lonely planet-opas, cd-soitin/radio jne.), etenkin kun mekaanikkoystäväisen mukaan autosta ei juurikaan vikoja löytynyt ja moottorikin on vaihdettu vuos sitten uuteen. Kuvia tästä uudesta kauniista matkakumppanistani tulette varmasti näkemään pian, vielä en niitä ehtiny ottamaan ja ajamistakaan en oo henk.koht. testannu, mutta ens viikonlopulle jo suunniteltiin Ambyn kanssa reissua Canberraan...tulispahan samalla testattua auto ja nähtyä pääkaupunki, vaikkei se kuulemma suuremmalti poikkea monesta muusta kaupungista mutta eiköhän tuolla jotain näkemistä riitä.

Uudessa kämpässä on tullu nyt pari yötä nukuttua Minnan lähdön jälkeen ja huone tuntuu ihan kotoisalta jo vaikken hirveesti viittikään asettua aloilleni muutaman viikon takia. Mulla on ihanan iso parveke ja muutaman päivän ollu mukavan lämmintä ja aurinkoista niin ei oo ollu paljon valittamista. Vaan eipä tässä oo taas ehtiny paljoo laiskottelemaan kun palasin taas kahvilaan töihin ja lisäks ollu miljoona asiaa hoidettavana ja tiistai-iltana oli Carlosin läksiäiset, eli kiirettä pitää edelleen. Ei kyllä tuu ihan heti ehkä ikävä tätä kiireellistä elämää kun pääsee tien päälle! Kaikki täällä tosiaan tekee lähtöään, ens viikolla lähtee Jeffrey ja Caroline ja sitten seuraavalla Amby, ja Louisella on kiirettä vanhempiensa ja siskonsa kanssa jotka on vierailemassa eli kaikki alkaa olla omilla teillään. Sehän se on tämän reissaamisen "huono" puoli että kaikki hyvä loppuu aikanaan....vaan eiköhän me tulla ainakin Louisen ja Ambyn kanssa tapaamaan taas ens vuonna kun minäkin oon palannu Euroopan mantereelle :) Ja Louise siskonsa kanssa mahdollisesti hyppää mun kyytiin kohti pohjosta kun 28.pv karistan Sydneyn pölyt jaloista (ja vaihdan flipflopeihin!!!), oon kyllä lupaillu kyytiä niin monelle että katotaan kuka sitä sitten loppujen lopuks lähtee mukaan...

Pistänpä tähän jotain kuvia parilta viime viikolta ja meiän partyista (jotka oli erinomaiset kiukkusesta naapurista huolimatta, paljon kavereita ketä ei ollu nähny pitkään aikaan ja uusia tuttavuuksia myös) ja jatkan sitten taas "työntekoa"...pitäkää vaan kelit hyvänä siellä niin me pidetään täällä tv:n katsojalukuja korkeella... saatiin oikein palkankorotuskin tällä viikolla, kyllä sietääkin näin rankasta ja stressaavasta työstä :P Voikaa hyvin ja kirjoitelkaa taas kuulumisia, kiitos niille ahkerille jotka on jaksaneet taas muutaman rivin kirjottaa!

715188.jpg

Fun times I'll miss...

715193.jpg

715141.jpg

Näin hyvin alko Minnan Sydney-vierailu :P

715142.jpg

Idiootti turisti taas liikkeellä...

715151.jpg

Minna hiding in the bush

715147.jpg

Dinner with friends...yam yam

715149.jpg

Minna ja aboriginaalit

715158.jpg

Kyllä, täällä on peräti ollu välillä t-paitakeli!

715161.jpg

Nekromantixien keikalta...tämä tässä on Zombie Ghost Train, funfunfun!

715168.jpg

Partyyy...Kauan kadotut serbialaiset kaverit, hauskoja poikia :D

715195.jpg

Ja tässä kahden uus-seelantilaisen ja yhden ruotsalaisen kera (Annan kanssa pidetään niitä tv:n katsojalukuja yllä täällä toissä...)

715169.jpg

Minna auringonotossa meidän ikkunassa...

715182.jpg

..ja näkymät viimestä kertaa samaisesta ikkunasta. I'll miss this too! And our garden on sunny days...

715212.jpg