I still have no pictures but decided to write anyway. first of all, thanks for commenting, it's good to hear from you all! try to survive in Finland, just a thought of the weather you have there at the moment makes me feel sick and sorry for you :/ I'm sending sunny thoughts your way if that helps at all :)

Itseasiassa nyt taitaa lahtee suomeks taa juttu kun en tiia lukeeko tata ees kukaan joka ei suomee ymmartais...Taalla siis helle vaan jatkuu, varmaan on joku +30 astetta lamminta ja tuuli ei hirveesti viilenna ilmaa. reippailin tassa aamulla tohon melko lahelle newtowniin katsastamaan aluetta 'toita varten' (toisinsanottuna tuhlasin vaan rahaa...) ja olin ihan taivaassa! olin kylla kuullu et paikka on vahan enemman alternative ja trendy, mutta en arvannut etta se olis niinkun lontoon camden ja portobello yhdessa, yhtena taydellisena sekasoppana. heti eka kaupassa palo melkein 50 dollaria ja enemmankin ois saanu menemaan....oijoi, pitikin sattua se nain lahelle meian kamppaa, mullahan menee kaikki rahat siella :D naytin varmaan ihan idiootilta siella kun hikisena kaupasta toiseen kuljin naama virneessa (ilosena 'loydostani'), voi kun olis vaan ollu joku siella mun kanssa kuka ymmartaa hyvan paalle. noh, ehka ma viela loydan jonkun samoinajattelijan :) kavin 'pienella' lunchilla semmosessa tosi kivassa kahvilassa ja erehdyin ottamaan kasvishampurilaisen, mika oli kylla tosi hyva mutta annos oli niin iso etta oon vielakin ihan ahkyssa. kotona ei taidakaan olla mitaan ruokaa etta eipa kylla haittaa :) ja oli tuosta visiitista nyt sit jotain hyotya toittenkin kannalta, kun meian siis talla viikolla pitaa tutustua tahan lahialueeseen etta osataan sit asiakkaille selittaa mista mitakin loytyy ja suositella paikkoja, niin nyt voin sit suositella ainakin newtownia :)

Eilen aamupaiva vierahti pankissa ja toiseen lahialueeseen Leichhardtiin (ns. Little Italyyn) tutustuessa. Pankissa selittivat mulle ummet ja lammet eri tili vaihtoehdoista (ja mina kun luulin etta sen tilin saa avattua nopeesti...) ja jostain kumman syysta avasin itelleni myos saastotilin, hehe. enpa tiia onko siita mitaan hyotya mutta onpahan joku missa pitaa matkarahoja tallessa, jospa ne vaikka vahan korkookin kasvais. Aamupaivan hikoilun jalkeen sit tultiin toimistolle palelemaan ja tekee lisaa researchia, noi pomot kun paatti et pitaavat meille testin huomenna tasta lahialueesta, 'voittaja' saa sadan dollarin lahjakortin Myerille (ilmeisesti joku tavaratalo). Nyt naa kaikki sit taalla hulluna ettii tietoo ja mina kopsin ne niilta.. reilu peli :P Ens viikolla sama juttu mutta sit on aiheena yleisesti sydneyn (ja lahialueiden) nahtavyydet.  

Eilen saatiin perati meille vaatekomerot huoneisiin, alkaa olla ihan asuttavassa kunnossa meian huone kun ei oo enaa kaikki vaatteet ympariinsa. saatiin myos ylakerran keittioon jaakaappi, nyt jos se kaasuhella viela toimis niin jippii. Illalla sain perati danielin ja carolinen houkuteltua tohon lahipubiin Annandale Hotelliin, joka on ilmeisesti aika legendaarinen keikkapaikka taalla. Siella oli pari indie bandia soittamassa, ekaa ei kylla ees nahty kun mentiin niin myohaan mutta eipa tuo pahemmin haitannu. Siita tulee ihan selkeesti mun kantapaikka, selvis nimittain etta siella saa joka keskiviikko ilmasta jagermeisteria seiskasta kasiin, sinne siis ens viikolla ;) sattupas sopivasti tuokin et on tommonen paikka ihan tossa pari katua alaspain... harmi vaan se meni kiinni jo puolenyon aikaan, oltiin jo menossa kotia mut paadyttiinkin ihan tohon kulman taa toiseen ei-ehka-niin-legendaariseen keikkapaikkaan/pubiin, ja huhhuh mika meno siella oli...heheh, ihan paras bandi ehka mita oon ikina nahny, semmoset kuuskymppiset aijat soittamassa sukkahousuhevia...laulaja naytti ihan kivisten ja sorasten roskakuskilta ja silla oli niin ihme moovit etta ihme ettei lavalta tippunu, ja rumpalilla hadin tuskin kapulat kadessa pysy :D oli ehka parasta ja kamalinta mita oon nahny pitkaan aikaan, hauskaa kylla oli!

tastapa tuli taas pitka vuodatus enka vielakaan oo edistyny ottaa kuvia, harmi ettei eilen illalla ollu mukana etta oisin voinu laittaa todistusaineistoo noista heviukoista. Ois kylla niin paljon kuvattavaa ihan vaan tuolla kaduillakin, kaikki talot on niin hauskan erilaisia ja joka paiva huomaa jotain uutta. ja joka paiva taalla olo alkaa vaan tuntua kivemmalta, ehka taa on jotain alkuhuumaa mut silti...ei oikeestaan mikaan oo viela tokkiny, lukuunottamatta sita pienta vitutusta siita etta taalla ois hirveesti keikkoja ja muita kivoja paikkoja minne haluaisin menna mutta ei oo oikein ketaan kenen kanssa menna. pitaa korjata asia pian. kamppikset on kylla kivoja ja varsinkin noi italialaiset on omalla tavallaan hirmu hauskoja, johtuu varmaan aksentista. valilla ei vaan voi olla nauramatta kun daniel selittaa kadet heiluen jotain ja carla palpattaa vieressa samaan aikaan kovaan aaneen. isz goooddd! noniin, toivottavasti jaksoitte lukea tai sitten ette, tammosta taalla on enka sita paremmin sanoin kuvailla. you have to come and see yourself :)

if you didn't understand a word from that, tell me and next time I'll keep writing in English...