I've decided that from now on I'll only write in Finnish cos I don't think anyone is even reading my blog anymore. So far I've been writing in English cos I thought that way I would manage to keep everyone updated and save time from writing emails to everyone. But apparently only people in Finland are interested in what's going on donw here, so no more English. Feel free to complain and sorry for my bad Finnish expressions sometimes. It's getting better now :)

Ihan vaan silta varalta etta joku ei ymmartanyt viime kerran kirjotusta niin mulla on siis uus tyopaikka ja pian myos uus kamppa heinakuuks ja kaiken taman myota voisin sanoa olevani melko tyytyvainen elamaan taalla talla hetkella :) Minnakin selvis perille viime perjantaina ja on kylla ollu ihan huippua kun on ollu joku yhta hullu (tai hullumpi tietenkin) taalla seurana, alkokin jo vahan kayda aika pitkaks kamppisten kanssa. Ollaan oltu liikkeessa melkeinpa koko ajan kun minnalle on pitany esitella kaupunkia ja siina valissa ollaan molemmat kayty toissa eika vuorot tietenkaan mee yhteen. Maanantai ja tiistaiyot oltiin siella 'hotellilla' (harjottelupaikassa siis) ja kaytettiin mun ansaitsemat ilmaset yopymiset, oli aika luksusta nukkua isossa LAMPIMASSA sangyssa ja aamulla kayda suihkussa ilman torakoita :D Kaikkeen nakojaan tottuu kun ei niita torakoita enaa ees huomaakaan, yks kamppis toteskin et joka aamu kun menee suihkuun niin siella on bileet torakoiden kanssa mika on kylla aika totta. Anyway, nautittiin kylla ihan taysilla siis luksusasunnon puhtaudesta ja molempina iltoina syotiin isot dinnerit muitten kamppisten kanssa. Alkaa olla vahan haikeutta ilmassa kun kaikki on pian lahossa ja naa on varmaan viimesia kertoja kun ollaan melkein kaikki yhessa. Onneks mulla on pian uudet seikkailut edessa enka viela oo palaamassa kotinurkille niinkun kaikki muut kamppikset :)

Loysin siis ens kuukaudeks uuden kampan ja muutan luultavasti ens viikon lopussa. Kamppa on tosi kiva pikku talo Newtownissa, vaan 5-10 min pyoralla toihin mika helpottaa huomattavasti kotimatkoja yolla. Kamppiksina on ilmeisesti kaks aussipoikaa ja kaks englantilaista tyttoo, tapaan ne maanantaina. Vuokraan siis huoneen vaan ens kuukaudeks kun saksalainen tytto kuka siina asuu menee kaymaan lomalla kotona, huone on pieni mutta kotoisa ja LAMMIN (mutta eihan Australiassa voi kylma ollakaan...vai voiko?) ja vuokra on halpa, joten eipa ois voinu paljon paremmin sattua. Ja hyvalla tuurilla saan viela ostettua sen kauan etsimani campervanin yhdelta niista kamppiksista! Ennen muuttoa pidetaan luultavasti ens lauantaina 'pienet laksiaisbileet' meidan talossa, toivottavasti on yhta hyvat kun viime kerralla. Ja isukki ja aippa alkaa huoliko, talla kertaa en havita mitaan! :)

Kaikinpuolin taalla siis elama nyt hymyilee ja myrskytkin hellitti hetkeks joten tanaan onnistuin saada jopa hieman syys/talvi-rusketusta naamaan kun kaytiin operataloa ja muita nahtavyyksia ihastelemassa. Huomenna luultavasti museo visiitille, lauantai-iltana Nekromantixien keikalle ja sunnuntaina Imax-teatteriin. Ja luultavasti ens viikonkin pitaa kiiretta viela turistioppaana toimiessa mutta hyva vaan, eipahan tuu turhaan lorvailtua ja naan samalla ite kaikki paikat missa ei oo viela tullu kaytya. Kiitos muuten kaikille sahkoposteista ja kommentteja saa edelleen laittaa, joillekin oon antanu tan mun tyonumeron mihin voi soitella ilmaseks. Omituista kylla mutta saatte tosiaan soitella mulle maksutta tanne pallon toiselle puolelle ja ihan teian normaaliin paiva-aikaan jos haluatte, pyytakaa vaan numero multa. Nyt pitaa varmaan heittaa parit karrynpyorat etta pysyn hereilla...pitakaa huoli ja hauskaa juhannusta, alkaa hukkuko!

Life's absolutely awesome :)

P.S. Kuvia tulossa pian...